Monday, September 30, 2013

CHRISTOPHER ROSS LIM MENGAMOK


Nama Sebenar
Tarikh Daftar 
Tarikh Pinda 
Nama Baru
Nama Ibu Sebenar
Nama Ayah
Sebenar
Negara Asal Lahir
Christopher Ross Lim

21.4.1997
23.6.1997
Zairil Khir Johari
Christine Lim @ Rose Christine Abdullah@Rose
Christine Khir Johari
Howard Lim
(Singapore)
Hawai, Amerika
Syarikat


Sehingga ke hari ini Zairil masih tidak mengaku beliau anak Cina Totok, istilah Cina di Indonesia disebut Cina Totok!  Lim Guan Eng juga berusaha menipu Hadi Awang, menipu Nik Aziz, menipu semua orang Islam bahawa ada Melayu Islam dalam CEC DAP (setelah kesilapan Suruhanjaya Pilihanraya DAP).

Zairil yang mengaku Melayu itu hendaklah membuat ujianDNA untuk membuktikan beliau anak Howard Lim atau anak Mohd. Khir Johari!

Setujukah anda Zairil melakukan DNA untuk menjawab kebodohan kita yang diperbodoh-bodohkan oleh Lim Guan Eng kononnya dia anak Melayu? 

Zairil mengundi di Bangkok Lane di DUN Pulau Tikus dan Parlimen Bukit Bendera!

Apakah Kewarganegaraan Howard Lim bapa sebenar Zairil? Jika bapanya Howard ahli PAP, maka segala Rahsia negara mudah disalurkan kepada negara luar? 

Kamu semua bodohkah, MULAI SAAT DAN KETIKA INI jangan lagi panggil saya atau tulis saya dengan nama Zairil Khir Johari, saya adalah CHRISTOPHER ROSS LIM...PANGGIL SAJA CHRIST. Ada faham?

1 comment:

  1. Salam.
    Saya tidak kisah cina ke. India ke. Org Negro ke. Asalkan Islam dan jujur saya sokong. Saya berlapang dada terima MB India Muslim jadi MB Perak. Tp saya x boleh terima CEO FELDA Warga India. Tolonglah Blogger yg berani bantai si Pendek ISA SAMAD

    ReplyDelete