Monday, January 20, 2014

AKTA HASUTAN UNTUK CINA INI, NGO DIMINTA BUAT REPORT POLIS

Oleh kerana terlalu malu dengan insiden kena Usir di Narita. Sejumlah 12 orang manusia sahaja telah berarak di bahu jalan di tepi longkang berhadapan pejabat Kedutaan Jepun di Kuala Lumpur. Pelik mereka ini, suruh boikot barangan Jepun sendiri pakai kereta Jepun (Toyota).

Dan si Bodoh Cina di atas barangkali tidak baca Perlembagaan Persekutuan bahawa Perlembagaan Persekutuan tidak sebut apa pun dan siapapun. Perlembagaan Persekutuan hanya sebut mana-mana parti yang mendapat majoriti, YDA akan melantik ketua mereka sebagai Perdana Menteri.

Maknanya kalau DAP menang PRU13 sudah tentulah  Lim Kit Siang atau Lim guan Eng akan menjadi Perdana Menteri. Tak kanlah DAP akan melantik Karpal!

Sama juga dengan Singapura, bilamana PAP menang PRU tak kanlah PAP akan melantik orang Melayu/India jadi PM, tentulah orang Cina bukan.

Perinsip Demokrasi ialah siapa mendapat majoriti dialah akan memerintah. Cuba tanya Cina Bodoh kat atas tu boleh ker orang MuslimCina jadi PM di dalam CCP ?

***Nota : Khabarnya Cina Bodoh di atas tu pernah kena tampar! Anda search di internet.

Cabaran : Ternyata Cina Bodoh di atas itu boleh dikenakan AKTA HASUTAN dengan hasutan yang tertera di dadanya. Kepada NGO-NGO dan individu-individu, buatlah Laporan Polis ke atas Penghasut di atas itu.

0 comments:

Post a Comment