Wednesday, September 24, 2014

Blogger Seks Cinabeng Mohon Suaka Amerika...Nak Simpan Jadi Warganegara Lagi?@KDN@Wisma Putra@SPR


Blogger seks tersohor pujaan DAP dan Anwar; Alvin Tan, 26 kini dilaporkan berada di California, Amerika Syarikat melarikan diri memohon jaminan suaka politik dari US kononnya untuk mendapatkan perlindungan politik dari parti kuku besi UMNO.

"Saya sedang sibuk memulakan kehidupan baru di sini (U.S.A), sementara menanti keputusan suaka saya. Saya berada di sini untuk mendapatkan perlindungan politik daripada parti kukubesi, UMNO," katanya kepadanya Channel News Asia ketika ditemuramah menerusi Facebook.

Alvin Tan, 26 dan pasangannya, Vivian Lee, 25, telah dibicarakan tahun lepas untuk tiga pertuduhan di bawah Akta Tapisan Filem, Akta Hasutan dan Kanun Keseksaan.

Kedua-duanya yang dikenali sebagai Alvivi, masih lagi berhadapan dengan dua tuduhandi bawah Akta Penapisan Filem dan Akta Hasutan kerana 'Ucapan Ramadhan' yangtelah disiarkan di blog mereka tahun lepas.

Posting tersebut mengandungi perkataan, 'SELAMAT BERBUKA PUASA (DENGAN BAK KUT TEH... WANGI, ENAK, MENYELERAKAN)' dan telah diletakan di atas imej-imej pornografik mereka.


Sebelum ini, bekas kekasihnya telah menawarkan diri untuk menjadi peneman berbayar pada harga RM1300 sejam. (gersang le teww...)

Alvin Tan cukup yakin, dia akan status suaka politik dari Amerika Syarikat.

"Jabatan Negara Amerika Syarikat telah mengeluarkan laporan Hak Asasi ke atas Malaysia pada 2014 yang turut menyentuh kes saya sebagai pencabulan hak kebebasan bersuara Internet," katanya lagi.

Eloklah cinabeng ini berambus dari Malaysia dari pendakwaannya asyik bertangguh-tangguh. 

Pihak Kementerian Dalam Negeri, Imigresen dan Jabatan Pendaftaran Negara sila pastikan cinabeng ini dilucutkan hak kewarganegaraannya. Mohon batalkan pasport rasminya, mansuh dan nyahtarafkan kad pengenalan birunya. 

Pihak Kedutaan dan Perwakilan Malaysia di Washington, New York dan Los Angeles sila pastikan cinabeng ini tidak melaporkan diri di Kedutaan dan Pejabat Perwakilan sebagai rakyat Malaysia semata-mata untuk mendapatkan hak mengundi sebagai rakyat Malaysia.


Cinabeng ini tiada lagi semangat cintakan Malaysia....lebih  baik dia berambus ke negara yang dia boleh bebas melakukan aksi seks tunggang terbaliknya.

SPR sila batalkan kelayakkannya sebagai pengundi berdaftar setelah dia dilucutkan hak kewarganegaraannya.

SKMM pun tolong block facebook dan blog cinabeng ini dari terus memasuki Malaysia dan merosakkan rakyat di negara ini.

Biarkan cinabeng ini di sana. Tak payah sibuk-sibuk nak balik Malaysia lagi. 

Tak perlu nak suruh pihak Interpol buru cinabeng lahanat ni. Buang masa nak bawa balik ke Malaysia. Lucutkan saja kerakyatannnya sebagai rakyat Malaysia. Biar dia menjadi pelarian 'persona non grata' di Amerika tu.

Lagi elok kalau cinabeng ini mengoyakkan sendiri pasport Malaysianya dan membuang kerakyatan seperti yang dilakukan oleh 'rakan-rakan cinabengnya' di Taiwan, Australia, Amerika, New Zealand, United Kingdom dan Kanada.

Balik Malaysia pun nanti kena hukum, tak boleh bogel-bogel ngeseks bebas lagi. Lebih baik dok kat Amerika.

Cinabeng bertopengkan iblis ini pernah menghina agama Islam pada bulan Ramadhan, bulan paling suci untuk umat Islam dan kemudian menyalahkan UMNO!!!

Makahai lu...

Ini semua hasil ajaran DAP dan Anwar Ibrahim. 

Kedua-duanya minah 'gersang' cuba menghancurkan negara dengan idea bebas mereka


3 comments:

 1. Aku setujulah dengan hang admin... aku Cabar Najib bertindak segera .. kalau tak berani nanti aku suruh Mahyudin jalankan tugas hang ..

  ReplyDelete
 2. Lega..sorang dah lari...masih ramai lagi perlu lari begini...

  ReplyDelete
 3. Beranikah Ahjib Gor?
  Komunis semakin berkuasa di negara kita !

  ReplyDelete