Tuesday, October 28, 2014

NAIB CANSELOR UNIVERSITI MALAYA 'OTAK UDANG' SEMBUNYIKAN KEGIATAN ROSAKKAN NEGARA

DIA DIAMKAN, DIA TIADAKAN TINDAKAN, DIA RELAKAN, PATUTLAH UNIVERSITI MALAYA MAKIN BONGOK & TERCOROT DALAM DUNIA, "KARENA PUNYA NC OTAK UDANG" KATA INDONESIA
Naib Canselor Universiti Malaya semakin hari semakin menunjukkan kelemahan dan kebodohan tahap tinggi mereka. Patutlah Universiti Malaya sangat-sangat sukar menjadi 100 Universiti Terbaik Dunia. Pada zaman Tunku Aziz dulu, UM menjadi antara 50 Universiti Terbaik di dunia.

Rupa-rupanya ada banyak petualang dan muka-muka perosak yang merosakkan minda pelajar UM. Baca seterusnya,

Assalamualaikum,

Berikut adalah petualang sebenar dalam insiden di UM baru-baru ini. Secara ringkasnya ada beberapa nama, pertama pegawai khas NC, Mohd Naufal Omar, seorang pro-pembangkang, yang memberi nasihat supaya pihak keselamatan UM melakukan tindakan tutup pagar dan tutup lampu. Ini semua dilakukan bagi menggambarkan kepada pihak luar, bahawa UM mendapat tekanan dari pihak kementerian. Sebab pada akhirnya, mereka buka lampu.

Kedua, TNC Akademik dan Antarabangsa, Prof Hamdi, pro pembangkang dan Anwar sympathiser, bekas Hizbi UK. Beliau yang memberi laluan kepada pelajar untuk menentang pentadbir UM, khususnya TNC HEPA. Sebab itu kita dapat lihat banyak banner anti HEP digantung sekeliling kampus terutama bila nak dekat Pilihanraya Kampus.

Dan yang paling nyata Pegawai khas Prof Hamdi, Mahadi Sibon, yang merupakan Ketua Angkatan Muda Keadilan, yang banyak memberi nasihat agar terjadi backfire kepada pentadbiran UM sekaligus kerajaan akan dipersalahkan. Tanpa mereka ini, mana mungkin mahasiswa pro pembangkang bertindak kurang ajar dan melampaui batas.

Yang benar;

Mahasiswa Fakulti Sastera dan Sains Sosial.
International & Strategic Studies.
University of Malaya

HANYA NC OTAK UDANG SAHAJA AKAN DIAMKAN PERKARA YANG MEROSAKKAN DALAM UNIVERSITI!!!

0 comments:

Post a Comment