Monday, January 20, 2014

AKTA HASUTAN UNTUK CINA INI, NGO DIMINTA BUAT REPORT POLIS

Oleh kerana terlalu malu dengan insiden kena Usir di Narita. Sejumlah 12 orang manusia sahaja telah berarak di bahu jalan di tepi longkang berhadapan pejabat Kedutaan Jepun di Kuala Lumpur. Pelik mereka ini, suruh boikot barangan Jepun sendiri pakai kereta Jepun (Toyota).

Dan si Bodoh Cina di atas barangkali tidak baca Perlembagaan Persekutuan bahawa Perlembagaan Persekutuan tidak sebut apa pun dan siapapun. Perlembagaan Persekutuan hanya sebut mana-mana parti yang mendapat majoriti, YDA akan melantik ketua mereka sebagai Perdana Menteri.

Maknanya kalau DAP menang PRU13 sudah tentulah  Lim Kit Siang atau Lim guan Eng akan menjadi Perdana Menteri. Tak kanlah DAP akan melantik Karpal!

Sama juga dengan Singapura, bilamana PAP menang PRU tak kanlah PAP akan melantik orang Melayu/India jadi PM, tentulah orang Cina bukan.

Perinsip Demokrasi ialah siapa mendapat majoriti dialah akan memerintah. Cuba tanya Cina Bodoh kat atas tu boleh ker orang MuslimCina jadi PM di dalam CCP ?

***Nota : Khabarnya Cina Bodoh di atas tu pernah kena tampar! Anda search di internet.

Cabaran : Ternyata Cina Bodoh di atas itu boleh dikenakan AKTA HASUTAN dengan hasutan yang tertera di dadanya. Kepada NGO-NGO dan individu-individu, buatlah Laporan Polis ke atas Penghasut di atas itu.

Posted on 11:01 PM | Categories:

Sunday, January 19, 2014

LAHAD DATU MENANGIS...

Besarkan Matamu, Ini Bukan Gambar Mongolia Sedang Minum 
Di Malaysia ada banyak jenis sukarelawan, bukan rela suka-suka, ini betul-betul punya sukarelawan. Ada juga sukarelawan NGO, sukarelawan politik, sukarelawan agama, saya tak pasti kalau Askar Wataniah tu atau ahli Rela tu termasuk dalam sukarelawan ker, mohon pencerahan?

Kalau jadi sukarelawan tentera maybe paling seronok kot, boleh pakai baju celoreng, boleh pegang M16, apa nama senjata Rusia tu Kalifnikov susah betul nak sebut. 

Selain tu, boleh bergambar dengan panglima tentera, panglima turus, orang kanan. Kemudian boleh post kat FB ker Tweeter ker Instagram ker Lifestyle ker..mesti seronok... Lepas tu boleh forward-forward kepada kengkawan. Kalau gambar sulit biasanya disembunyikan lah, tapi ada bebudak skarang bijak dia boleh masuk dalam line kita curi segaola macam info, saya ada pernah jumpa orang ini ma...
Tiada Isu Minta Maaf
Orang Melayu ne satu kaum yang jujur dan sangat mudah ditipu. Nak pengaruhi orang Melayu pun senang, nak deal dengan orang Melayu pun senang. Lagi satu orang Melayu ne pemaaf, lepas buat gambar palsu Najib besok boleh mintak maaf tanpa rasa berdosa, tapi kalau dia kena batang hidung sendiri tak tahulah marah tahap babi kot. Pernah tak tengok babi marah...pi lah kat kadang babi boleh rakam maa..

Kadang orang tanya macam mana dorang buat deal yer, contohnya kalau nak seludup pasir gred A ke Singapura dari Pulau Carey. Saya rasa mesti deal itu ada kan terutamanya kalau melibatkan orang-orang besar, apatah lagi kalau bab-bab politik ne...Maybe Anwar salah deal kot sebab tu kena halau masuk Narita.

Tapi sekarang orang Melayu banyak susah lah, pasal sekarang orang Melayu sudah berani berarak lor, lagi saya dengar itu satu Cina pun sudah kena hambat sama Melayu, tiada orang pergi tolong ma... saya sudah banyak risaulah ini fasal orang Melayu sudah suka bertindak sendiri-sendiri, sudah tidak peduli parti dia lor...hayya

Lagi saya susah hati kalau angin orang Melayu, si pemfitnah sandiwara Lahad Datu itu timbul balik lor, fasal itu polis Melayu sudah banyak mati ma...


KIRIMKAN ALFATIHAH ANAK KU
Inilah Barisan Kita

Posted on 10:10 PM | Categories: