Thursday, August 27, 2015

REJIMEN ASKAR MELAYU DIRAJA (RAMD) DAYUS ?

JANGAN TUNGGU NASI MENJADI BUBUR 

Assalamualaikum Tan Sri Jeneral yang dihormati,

Saya tidak pandai menulis surat rasmi tetapi bolehlah saya tulis sikit-sikit. Orang tua saya dulu askar Tanah Melayu yang berjuang pada zaman Jepun. Orang tua saya pernah dipenjara dan diseksa semasa penjajahan Jepun di sebuah pulau berdekatan Kelantan/Terengganu. Bersama-sama orang tua saya beberapa lagi tahanan, kalau tidak silap saya juga Jeneral Ibrahim Ismail.

Mereka hampir mati kerana mempertahankan tanah air ini, Tanah Melayu. Hari ini, orang-orang Cina senang-senang mahu rampas negara ini melalui demontrasi atas jalan. Mereka tidak pernah berputus asa walaupun Pilihanraya sudah berlalu. Mereka tidak pernah rasa susah hidup semasa penjajahan dan semasa membebaskan Tanah Melayu ini.

Tan Sri Jeneral, ketika orang-orang Melayu sedang solat di Kalabakan, Komunis-Komunis menembak mereka. Ketika anak-anak dan isteri-isteri polis Melayu sedang tidur, Komunis-Komunis telah mengebom dan membunuh mereka di Bukit Kepong!

1. Jeneral, kenapa saya lihat tidak ada satu pun orang pun Askar Melayu DiRaja Malaysia di tengah-tengah KL sekarang? Why? tahukah Jeneral, orang-orang Cina di seluruh dunia bersatu untuk meruntuhkan kerajaan yang berPerdana Menteri Melayu dan Raja-Raja Melayu! Jangan jadikan Rejimen Askar Melayu DiRaja bagaikan patong Jeneral!

2. Saya mencabar tentera-tentera Melayu sekalian, turunlah kalian di tengah jalan menjadi Benteng mempertahankan setiap inci Tanah Melayu daripada Cina-Cina DAP yang mahu menghancurkan Keamanan dan Ketenteraman negara kita! Bangunlah kalian, contohi Tentera-Tentera Republik Indonesia yang menghalau Cina-Cina Jakarta yang kurang ajar tempoh hari!

3. Mana perginya Semangat Prebet Adam! Mana perginya Semangat Sarjan Hassan! Mana perginya Semangat Leftenan Adnan? Adakah tentera-tentera Melayu dalam Rejimen Askar Melayu DiRaja hari ini lembek-lembek belaka? Tidak ada semangat mempertahankan Tanah Air daripada dirosakkan oleh Cauvunis-Cauvunis berdarah Komunis! Tahukah kamu betapa menderitanya askar-askar Melayu diheret oleh Komunis-Komunis dahulu dicincang-cincang, dikorek matanya, ditanam hidup-hidup, isteri mereka dicucuk dengan senjata bayonet yang tajam itu. Kamu askar-askar dari Rejimen Askar Melayu DiRaja hari ini berdiam diri kerana kamu tidak ada perasaan!

4. Jeneral, kamu sanggup hantar tentera-tentera Melayu ke Lubnan, Congo, Sudan, Bosnia, Somalia, Timor-Timur tapi kamu semua tidak mampu mempertahankan Tanah Air daripada dirosakkan oleh Cina-Cina DAP berdarah Komunis! Kamu adalah tentera-tentera yang mengecewakan ribuan tentera-tentera Melayu zaman penjajahan dahulu. Kalaulah Jeneral Ibrahim Ismail masih hidup, airmatanya akan menitis melihat kelembekan tentera-tentera Melayu hari ini. Dayus !!!!!!!

5. Jeneral Panglima ATM, apabila besok Perdana Menteri Melayu jatuh, apabila Raja-Raja Melayu besok jatuh, kamu juga akan menerima nasib yang sama! Rejimen Askar Melayu DiRaja (RAMD) akan dibubarkan! Semuanya bermula daripada hasutan Cina-Cina DAP berdarah komunis esok. Kuala Lumpur yang aman jadi kucar-kacir, KL yang indah jadi rosak, seluruh dunia akan mengecam Malaysia, akan menekan Malaysia, sehingga Malaysia menjadi kacau-bilau dan masuklah tentera-tentera Comanweth dan tentera-tentera United Nation dari negara-negara kafir! Kamu tahu berapa banyak NGO asing berikan mereka dana untuk memporak-perandakan tanah air ini. Kajilah NED NDI BERSIH DAP semuanya digunakan untuk mengabui segelintir orang-orang Melayu esok. Orang-Orang Melayu yang hadir besok adalah yang terpedaya, Haji Hadi sudah sedar tapi ramai lagi terpedaya. Master mindnya DAP BERSIH NED NDI!

Setakat ini dahulu Panglima Jeneral, kepada askar-askar Melayu yang membaca surat ini. Saya mencabar kamu turun mempertahankan keamanan tanah air kita esok! Turunlah wahai tentera-tentera Melayu, halang mereka daripada membakar tanah air kita. Ini adalah Jihad Fi Sabilillah mempertahankan Negara Islam kita!

Kami orang awam lemah, kepada kamulah wahai tentera-tentera Melayu kami bergantong harap! Sanggopkah kamu melihat airmata kami berjatuhan kerana kedayusan kamu menjaga kami rakyat Tanah Melayu! Orang tua kami menderita ketika zaman Komunis, hari ini kamu tidak membuat apa-apa mempertahankan kami dari anak-anak cucu cicit Komunis !

Assalamualaikum.

Anak Bekas Tentera Melayu
Yang DiPenjara.
1945. Kota Bharu/Terengganu.

*surat melalui emel tanpa ubah.

Sumber mymassa.blogspot.com

Posted on 7:40 AM | Categories:

Wednesday, August 26, 2015

MELAYU TAK CUKUP PARANG HADAPI CINA DAP BERSIH 4.0 !


MELAYU SANGGUP MENUMPAHKAN DARAH DARI MELEPASKAN KUASA KE TANGAN CINA
Oleh Norman Fernandez, bekas Timbalan Pengerusi DAP Johor.

Pernah melihat kelahiran semula kaum Kristian atau Kristian baru? Sebagai seorang  Kristian, arahan pertama pada hari ini adalah untuk mengisytiharkan bahawa penganut agama lain semua ditakdirkan untuk ke neraka dan hanya melalui Jeasus seseorang itu boleh diselamatkan dan mengecapi syurga syurga.

Jadi usaha untuk menyelamatkan kalian telah  bermula, tidak mengapa jika selama ini mereka hidup dalam kejahilan. Ia adalah sama dengan perhimpunan Bersih yang akan datang. Ramai yang bertanya kepada saya adakah saya akan hadir. Jawapan pendek saya ialah tidak.

Tiba-tiba, saya diasak dengan tuduhan bahawa saya tidak peduli tentang hal ehwal negara dan masa depan negara ini. Menghadiri perhimpunan Bersih secara semula jadi merupakan keputusan individu itu sendiri dan ianya  boleh berasaskan oleh banyak sebab. Ianya adalah hak seseorang  untuk menghadirinya, bukan urusan saya untuk menghalang mereka.

Walau bagaimanapun, tidak ramai yang bertanya mengapa saya tidak akan hadir perhimpunan tersebut dan juga yang tidak mahu tahu sebab saya tidak mahu hadir.

Sebagai permulaan, saya mengakui bahawa Bersih bermula dengan matlamat yang mulia iaitu pembaharuan sistem pilihan raya. Malangnya, ahli politik oportunis melihat Bersih sebagai platform untuk mempromosikan diri mereka sebagai pembela keadilan.  Tiba-tiba, ahli politik yang mengambilalih perhimpunan Bersih ini.

Saya masih ingat salah seorang ahli politik yang terkenal semasa perhimpunan Bersih yang telah menghabiskan banyak masa di pinggir perhimpunan tersebut sehingga FRU menembak "water cannon".  Tiba-tiba, beliau  keluar dan muncul ke depan, ahli politik ini ingin mendapatkan kegembiraan dan beliau telah memperolehinya.

Seterusnya, beliau telah memuat naik dan mengemaskini Facebook beliau seolah-olah beliau mengetuai perhimpunan tersebut. Baginya perhimpunan Bersih itu adalah untuk agenda peribadinya.
Bagaimanapun, kini ianya cukup jelas memeranjatkan kerana perhimpunan Bersih ini kebanyakannya melibatkan kaum Cina dan khususnya belia Cina yang telah dicuci otak untuk membenci UMNO. Pada pilihan raya negeri yang lalu, kaum Cina percaya bahawa mereka boleh merebut kuasa politik tetapi malangnya mereka gagal.

PERSILATAN MELAYU SEJAK KES LOW YAT DAN BERSIH 4.0
JANGAN TIDUR BANTU MELAYU LAWAN CINA DAP
Kini, seperti perhimpunan Bersih sebelum ini, ia memberikan mereka satu lagi peluang untuk melemahkan kuasa majoriti dan perlahan-lahan mereka menyelinap masuk dan merebut kuasa. Dalam jangka masa bagi menunggu perhimpunan Bersih pada hujung minggu ini, kaum Cina merupakan antara kaum yang berada di barisan hadapan mempromosikan Bersih.

Mereka giat mempromosikan Bersih di pusat-pusat membeli-belah Bersih dan juga menggunakan media sosial untuk menggalakkan penyertaan perhimpunan ini. Gambar kartun yang terdapat dalam blog dan Facebook yang sering mempunyai ciri-ciri ketimuran kini  adalah untuk memanggil semua ke perhimpunan tersebut dan mesejnya dalam bahasa Mandarin.

Untuk orang Cina, ianya merupakan satu kehormatan untuk menghadiri perhimpunan Bersih. Saya bertanya kepada ramai belia Cina tentang "Apa itu Bersih?". Kebanyakannya menjawab "Mau kasi Najib Turun". Jelas sekali, mereka tidak tahu tujuan sebenar Bersih. Terus terang saya katakan bahawa orang Cina telah mula menerajui perhimpunan ini dan majoriti orang Melayu kini jadi penonton.

Orang Cina tidak sedar bahawa, penentangan segelintir kaum Melayu adalah terhadap Najib dan bukannya terhadap UMNO. Jadi, kaum Cina yang menggunakan Bersih untuk mencapai agenda tersembunyi benar-benar bermain dengan api.

Melayu mungkin bersedia untuk menerima hakikat bahawa ekonomi mereka tidak boleh berdiri sendiri atau bersaing dengan kaum Cina, tetapi Melayu sanggup menumpahkan darah mereka daripada melepaskan kuasa politik kepada orang Cina.

Kaum Melayu semakin bimbang bahawa China akan menggunakan segmen Melayu sebagai topeng untuk merebut kuasa dan apabila ianya berjaya, mereka hanya perlu rapat kepada orang Melayu yang berkuasa.
Bagi saya, sokongan kaum Cina yang sepenuh hati untuk Bersih adalah yang paling membimbangkan. Apatah lagi mereka mendapat inspirasi daripada perhimpunan awam besar-besaran di Taiwan dan Hong Kong dan cuba untuk menirunya di sini.

PARANG SELENDANG MERAH SUDAH BERSEDIA
TETAPI TYIDAK MENCUKUPI !

Saya percaya perhimpunan Bersih pada hujung minggu ini akan membawa kepada perubahan yang sedikit, tetapi kehadiran ketara kaum Cina pada perhimpunan itu cukup untuk meyakinkan orang Melayu bahawa mereka berada pada puncak kehilangan kuasa politik, atau sekurang-kurangnya kuasa politik mereka semakin lemah.

Oleh itu, jika ada apa-apa untuk membuat orang Melayu bersatu, ianya sudah pasti perhimpunan Bersih.  orang Cina pasti gagal sekali lagi. Pada tahun 2013 kaum Cina membuat pertaruhan politik dan ianya gagal. Tiada pengakhiran dalam ketamakan kuasa  bagi kaum Cina dan bagi orang Cina perhimpunan Bersih ini merupakan platform yang bernilai sekali lagi dan mereka tidak kisah masyarakat akan menanggung kos kerosakan yang bakal dilakukan.

Jika anda telah membuat keputusan untuk menghadiri perhimpunan tersebut, ianya merupakan keputusan anda dan apa-apa kesan selepas itu adalah tanggungjawab anda semata-mata. Saya hanya boleh berharap anda pulang dengan selamat.

Norman Fernandez
Posted on 11:56 PM | Categories:

Tuesday, August 25, 2015

Sunday, August 23, 2015

NURUL IZZAH, ANWAR DAN BEKAS SUAMI NURUL IZZAH PERLU JELASKAN DANA POLITIK INI


Almarhum Raja Faisal Arab Saudi Semoga Allah SWT Mencucuri rahmat ke  atasnya
Negara Arab Saudi adalah negara yang sangat kaya dengan minyak. Itulah kurnia dari Allah SWT kepada negara Islam ini. Malaysia juga negara Islam walaupun tidak 100% Islam kerana sejarah penjajahan berdekad-dekad lamanya telah mengangkut imigran-imigran dari China dan India sehingga kini mereka menjadi rakyat Malaysia dengan membawa agama, budaya dan politik mereka.

Pada tahun 1971, Raja Mahkota Arab Saudi dalam satu pertemuan dengan Tengku Razaliegh Hamzah telah bertanya kepada siapa pergerakan Islam dia boleh salurkan dana untuk perkembangan Islam di Malaysia. Tengku Razaliegh ketika itu sebagai Menteri dan Pengerusi Petronas telah mencadangkan supaya dana itu diiberikan kepada Anwar Ibrahim.

Maka bermulalah hubungan Anwar dengan dunia Arab ketika itu. Setiap tahun Anwar berjaya memanupulasi hubungan itu dan menerima berjuta-juta USD dari Arab Saudi Finance Charity. Pernahkah kamu bertanya ke mana wang itu dimasukkan?

Anwar kemudian dilantik sebagai wakil Malaysia kepada World Islamic Youth Association yang berpangkalan di Arab Saudi. Pada tahun 1981, Anwar menganggotai IIIT dan tahukah kamu pada tahun 1981 juga, seorang wakil IIIT dari Amerika Syarikat telah terbang ke Malaysia bertemu Tun M memujuk Tun M supaya menerima Anwar menyertai UMNO!

Pernahkah anda bertanya berapa juta dana Anwar perolehi? Pernahkah anda bertanya dana itu masuk akaun peribadi Anwar atau masuk akaun ABIM? Orang-orang ABIM yang tidak mengetahui cerita ini atau yang menyembunyikan rahsia ini maaflah ya, terapksa didedahkan supaya rakyat tahu bukan Najib seorang jer yang dapat dana langsung dari jutawan kerabat raja Arab Saudi. Kepada yang hendak kepastian sila jumpa Syed Hussin A., dia masih hidup, dia boleh cerita lagi detail.

Perkara kedua saya nak dedahkan ialah pelajar-pelajar Malaysia yang belajar di beberapa universiti di Arab Saudi juga menerima dana langsung masuk ke poket mereka. Tidak percaya? Tanyalah bekas pelajar-pelajar Malaysia yang belajar di Universitu Madinah dan lain-lain universiti di Arab Saudi. Bukan itu sahaja, sesetengah mereka yang sudah tamat belajar apabila balik ke Malaysia mereka diberikan lagi wang 'dana' dengan syarat mereka hendaklah "berdakwah". Cukuplah sekadar itu cerita, tak payahlah saya cerita panjang-panjang nanti Lim Guan Eng, Rafizi yang baru setahun jagung itu dan Tony Pua terkejut berok.

Kalau nak cerita detail lagi, tanyalah Mufti Wilayah Persekutuan!


Nak Saya Dedahkan Wang Itu Masuk Akaun Nurul Izzah atau Akaun bekas suami dia? Jangan Paksa saya!

Lastly but not least, Nurul Izzah juga menerima dana politik berjumlah USD$92,200 dari IIIT sebuah cabang Saudi Finance Islamic Charity! Banyak lagi jika saya nak dedahkan. Nak lagi ker?

Posted on 8:39 AM | Categories:

Wednesday, August 19, 2015

KRISIS SELANGOR, MB SELANGOR AZMIN DIJANGKA MELETAK JAWATAN, SARAWAK REPOT


1. Bukan sahaja Sarawak Report hero dedah-mendedah, TS Khalid Ibrahim kini seiringan bersama Sarawak Report telah mengesahkan berlaku penyelewengan maha besar dan berleluasa dalam kerajaan negeri Selangor melibatkan wang rakyat  berjumlah
 RM7.5Billion dan RM30Billion lagi yang diletakkan di bawah sebuah syarikat bernilai RM2.

2. Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) mengesahkan syarikat RM2 itu milik Raja Shahreen dan Soffian Afendi, bukannya milik Menteri Besar Incorporetion (MBI). Patutlah Azmin kelam-kabut dan menggelabah dalam Dewan Undangan Negeri Selangor.

3. Nampaknya hari ini, kerajaan Selangor telah menjadi sangat korup dan tiada integriti lagi. Rakyat Selangor tiada pilihan, bangunlah di atas jalan, Selamatkanlah negeri Selangor. Tidakkah kamu sedar Wisma Yakin, Kompleks PKNS, Hotel Brisdale, Hotel Qualitity semuanya dilelong! Nasib baik padang MPKJ dapat diselamatkan daripada dijual!

4. Bangunlah, mari kita ke jalan raya selamatkanlah negeri Selangor dari Azmin Ali sebelum dia sempat mengambil wang RM7.65 Billion dan RM30 Billion itu. Patutlah Azmin kata tak tidor 2 bulan, rupa-rupanya sedang berfikir ke mana nak simpan wang-wang tersebut!

5. Azmin Ali sudah tidak kesah jika DAP dan GHB bersekongkol menjatuhkannya kerana yang lebih penting ialah wang berbillion itu sudah ada ditangannya. Sebab itulah Azmin tidak kesah membatalkan air percuma. Azmin  sudah tak kesah jika rakyat marah kerana RM37.65 Billion sudah ada dalam tangan!

6. Sejak dahulu lagi, PKR adalah parti paling Korup, DAP dan PAS sama-sama bersubahat dan mendapat habuan masing- masing. Kerana itulah ADUN PAS Selangor sanggup keluar menyertai GHB untuk kekal menikmati wang kerajaan Selangor. Terbaru, penduduk di Kelang dikejutkan dengan pembelian rumah bernilai RM7 Juta oleh YB Saari Sungip. Ianya didedahkan oleh blogger PAS sendiri.

7. DAP adalah parti yang double standard kerana di Pulau Pinang sekarang DAP menghapuskan satu demi satu kawasan Melayu. Lim Guan Eng sengaja menyembunyikan Dana Wang Perumahan Bumiputera sebanyak RM33.35 juta yang sepatutnya digunakan untuk membina rumah kos rendah kepada orang Melayu. Di Selangor, DAP menggadai tanah, lesen perniagaan dan menjual projek hartanah di Pulau Pinang kepada Ivory Properties, Consortium Zenith memberi lebihan RM2Billion wang projek terowong bawah tanah kepada Lim Guan Eng.

8. Kamu tahu kenapa Teoh Beng Hock mati membunuh diri?, kerana dia mengetahui beribu-ribu penyelewengan DAP oleh Ronnie Liu. Jawapannya dua, hidup atau mati. Teoh Beng Hock selepas bergaduh di dalam tandas dengan DAP, akhirnya memilih mati.

8. Kenapa TS Khalid Ibrahim mengamok di Dewan Undangan Negeri Selangor? Kerana Khalid tahu Azmin Ali sedang memindahkan wang RM7.65 Billion ke akaun rahsia Azmin. Termasuk RM30 Billion di tangan proksinya. Pertelingkahan terbuka bekas Menteri Besar YB Khalid Ibrahim dan Menteri Besar sekarang YB Azmin Ali adalah kerana Korupsi dan kegiatan mencuri wang yang mereka dua-dua mengetahuinya kerana masing-masing pernah dan sedang memegang kuasa.

9. Bukan sahaja Khalid Ibrahim mendedahkan perkara ini, Sarawak Report yang merupakan jaguh dedah-mendedah pun melaporkan atau telah confirmkan kedua2 penyelewenggan ini dilakukan oleh Azmin Ali.

Terima kasih Sarawak Report
TQ TS Khalid Ibrahim kerana kamu seiringan dedah-mendedahkan. 


Posted on 10:54 PM | Categories:

Tuesday, August 18, 2015

BERSIH 4.0: KRISTIAN vs ISLAM KATA HELEN ?


Agenda Belakang Tabir!

Cuba Teka Mana Islam Dan Melayu Dalam Think-Thank Mereka? Agenda mereka pegang! Wang Dana dari NED dan NDI pun mereka yang pegang!

Agenda Memperbodohkan Islam Dan Melayu? Kata Hj Hadi, Kita Jangan Diperbodohkan Lagi...

Inilah Agenda Belakang Tabir mereka, Puak-puak Evangelistas DAP Memanupulasi Orang Islam dan Melayu Yang Tidak Sedar Agenda Belakang Tabir Mereka?

Adakah Anda Melihat Orang Islam Dan orang Melayu? 

Hanya mereka yang tidak sedar akan terlibat!

Pesan TG Hj Hadi Awang, Presiden PAS: Jangan Kita Diperbodohkan Sertai Demonstrasi Jalanan!

Pandangan blogger popular Helen Ang menyebut hal berkaitan agenda Kristian. Sila baca https://helenang.wordpress.com/2015/08/13/christians-to-walk-bersih-4-0-the-small-bullying-the-big/

sumber: mymassa


Posted on 7:19 AM | Categories:

Wednesday, August 12, 2015

CURRENCY WAR: 14 NEGARA TERLIBAT, KEDUDUKAN MALAYSIA LEBIH BAIK BANDING KRISIS 97/98

SERANGAN MATAWANG BERI KESAN KEPADA RUBELS, RUPIAH, YUAN, RUPEES, KRONE, CANADIAN DOLLARS, RINGGIT, AUSTRALIAN DOLLARS, EURO, BAHT, POUND, SD

Dalam konteks negara kita, jangan terpedaya dengan kerja-kerja musuh-musuh negara kita yang memang mengambil kesempatan untuk menghalalkan niat mereka mengkucar-kacirkan negara, dan seterusnya bermimpian memerintah melalui keganasan di jalanraya.

Anda bertanya kenapa Ringgit Malaysia jatuh?, sebagai warganegara Malaysia yang baik kepada negara, mari buka minda 

1) Kejatuhan harga komoditi global yang turut mendorong kejatuhan nilai matawang negara-negara lan yang bergantung kepada eksport komoditi.

2) Kejatuhan harga minyak dunia yang merupakan antara sumber pendapatan negara


3) Tekanan daripada kenaikan nilai matawang Amerika Syarikat berikutan cadangan negara itu untuk meningkatkan kadar faedah


4) Keputusan Republik Rakyat China untuk menurunkan nilai matawang Yuan sebanyak 2% dan


5) Persepsi dan sentimen negatif berhubung isu 1MDB yang memberi kesan negatif kepada Indeks Bursa Malaysia dan nilai matawang ringgit

Situasi kejatuhan ringgit pada masa kini, masih lagi berada dalam keadaan terkawal berbanding krisis kewangan negara sekitar 1997 hingga 1998.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Abdul Wahid Omar berkata, faktor yang mendorong kepada krisis kewangan ketika itu semakin kukuh untuk masa kini.

“Secara asasnya keadaan sekarang lebih baik berbanding dahulu kerana ekonomi Malaysia terus berkembang dan mampan dengan sasaran Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) negara masih di paras 4.5 hingga 5.5 peratus bagi 2015,” katanya kepada pemberita selepas menjadi panel bagi Forum Transformasi Syarikat Berkaitan GLC, di Kuala Lumpur, semalam.

Menurut Abdul Wahid, dari segi kedudukan perdagangan kita hari ini semakin konsisten berbanding 1997 dan 1998 di mana negara mengalami defisit dagangan ketika itu.

“Rizab negara pula berjumlah RM392 bilion pada masa ini dan memadai untuk menampung 7.9 bulan import berbanding rizab yang ada pada 1997 dan 1998 yang hanya cukup menampung import bagi 3.2 bulan dengan jumlah RM117 bilion.

“Kadar pinjaman dalam kalangan sektor korporat juga adalah rendah dan tidak banyak daripada mereka yang terdedah dengan kadar mata wang asing, berbanding krisis kewangan sebelum ini,” katanya.

Abdul Wahid juga berkata, sistem perbankan kita juga lebih terurus dan mempunyai modal yang mencukupi dengan aset dan kecairan yang baik yang diselia oleh Bank Negara Malaysia (BNM). Posted on 6:10 AM | Categories:

Tuesday, August 4, 2015

WHAT'S A BIG DEAL? HOW MUCH? WHERE YOU BANK IN?

WHAT IS A BIG DEAL? MONEY? HOW MUCH? WHERE YOU BANK IN? WHOS ACCOUNT?

1. AMBIGA dan MARINA CHIN mengaku mereka menerima dana daripada NDI, sebuah proksi NED yang berlatarbelakang Yahudi Israel yang menguasai CIA! 

Semua kumpulan Freemason dan Ilumunati berkumpul di sana untuk menjayakan projek NEO CON "One Power, One Country, One Government" dengan menubuhkan Kerajaan-kerajaan Boneka termasuk di Malaysia dan Indonesia!

NOTA : suami Marina Chin (arwah Yusuf Ali)adalah Pengerusi NIEI yang mendapat sponsor dari Malaysia ANFREL)

Kenapa pihak yang berkuasa tidak siasat akaun Ambiga dan Marina Chin?

2. Begitu juga Lim Kit Siang, Lim Guan Eng, Tony Pua, Tian Chua dan Rafizi kenapa tidak siasat akaun peribadi mereka? Semasa Tian Chua menemui Soros berapakah jumlah wang sumbangan yang diberikan oleh Soros? Di akaun siapakah wang itu dimasukkan? Adakah akaun PKR atau akaun peribadi Anwar?

Kenapa pihak yang berkuasa tidak siasat? Kenapa tidak tubuh Pasukan Penyiasat Khas? Kenapa PAC berdiam diri?

Siasatlah mana tahu ada ***Perjanjian Rahsia seperti, jika kamu menang kamu mesti bersetuju membina loji Nuclear di Pulau Pinang? 

Nota : Tian Chua mendapat dana asing melalui ARDA.

3. NDI dan NED memberikan banyak dana kepada IKD. NDI dan NED pernah menjadi fasilitator kursus kepada PKR. Kenapa tidak siasat berapakah jumlah wang yang didermakan NED kepada IKD? Adakah wang itu masuk ke akaun IKD atau akaun Kamaruddin Jaafar?

4. Semasa Mat Sabu menjadi Timbalan Presiden PAS dan menjawat jawatan Ahli Lembaga Pengarah di beberapa GLC Kerajaan Pulau Pinang, didapati Mat Sabu beberapa kali terbang ke Medan, Sumatera, Indonesia.

Dari manakah Mat Sabu menerima wang untuk selalu berpeleseran ke Medan? Siapakah yang memberi wang itu kepada Mat Sabu? Kenapa SPRM tidak siasat dan kenapa PDRM tidak siasat kot-kot di Medang berlaku soksek soksek untuk menubuhkan Kerajaan Boneka?

5. Marina Chin mengakui mereka menerima dana dari NDI! NDI adalah satu projek NED di Malaysia untuk menumbangkan Kerajaan yang dipilih melalui Demokrasi.

Berapakah NDI telah sumbang kepada aktiviti BERSIH 1.0, BERSIH 2.0, BERSIH 3.0 dan BERSIH 4.0?

Di manakah NDI bank in wang-wang itu? Adakah ke dalam Akaun BERSIH? atau Akaun Marina Chin? atau akaun Ambiga? atau Akaun Mat Sabu? atau Akaun Tian Chua? Atau Akaun Rafizi?

6. Anwar Ibrahim dilaporkan menerima dana dari luar negara kata seorang sahabatnya di luar negara. Wang sumbangan itu datangnya dari Manila, Turki, NGO-NGO Yahudi di Amerika dan Eropah. Adakah wang-wang itu masuk ke akaun PKR? atau wang-wang itu masuk ke akaun peribadi Anwar? Tentulah sumbangan itu diberikan dengan janji besar, apakah janji-janji itu?

Modus Operandi mereka, menurut kata mantan CIA, Philip Burnett F.A. yang ditugaskan membantu demonstrate di Filipina dan Malaysia "***According to Phil Agee, encouraged by CIA’s successes through its covert links with NAMFREL in the Philippines, they went on to infiltrate the political structure of Panama through the Crusada Civilista Nacional (Civic Crusade).
“Using the same approach, they went against Noriega’s army by staging street demonstrations…they took the problems to the streets.
“Perhaps, you still remember a picture of the demonstration splashed across the cover of an international magazine…but they failed to topple Noriega"

NOTA:

NED: (National Endowment for Democracy)
ANFREL (Asian Network for Free Elections)
NDI (National Democratic Institute)
IFES (International Foundation for Electoral Systems)
NIEI (National Institute for Electoral Integrity)
ARDA (Alliance for Reform and Democracy in Asia)
Posted on 5:34 AM | Categories: